zaterdag 10 september 2011

Uit het relaas van Peet (deel 2)

(English translation: http://helpdevandijkjes.blogspot.com/2011/09/what-peet-says-about-disaster-part-2.html)

Vrijdag 9 september:

“Zoals wij al verwachten is alle sin de motelkamer verloren. Meubels zijn uitgezet door water, vloerbedekking bruin van de modder en moet er uit. Het stinkt als een stinken de rivier in de kamers. Er drijven van allerlei onherkenbare dingen rond die het water heeft achtergelaten. Helaas ook schade aan gebouw en grond. Stukken grond die weggeslgen zijn, rand van de creek die tussen motel en creek is weggeslagen wardoor water nu tegen motel aan staat. Dit geeft uiteraard grote vocht problemen.

Brandweer is inmiddels geweest om te helpen water onder de gebouwen weg te pompen. Nog steeds staat er water maar verder wegpompen heeft geen nut omdat het nu onder de gebouwen net zo hoog is als de creek. Ze komen morgen weer terug om verder te pompen. Onze pompen kunnen hier gewoon niet tegen pompen. De verwarming en warm water heather staat zowel in huis als motel nog onder water.

Vandaag beginnen we met leegtrekken van de kamers zodat het gebouw zelf drogen kan. Al weten we gewoon even niet waar te beginnen.”

Uit het blog van Peet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten